Елијас / Elias SinglesВо средината на 90-тите мојот другар Ангеле aka Ѓеле aka Хелга со својата група Елијас во античкото студио во Силика направија два сингла со чудни апокалиптични наслови. Жалам за брзонаправениот омот ( 29 пеинт сек:) и што кршам авторски права... побрзајте Limited Edition

1 - Војна
2 - Тонам

download
или download
Pass:
devomk

Ethyl Alcohol Entertainment Ltd Co.

0 comments: